Glazbena škola u Novskoj

Switch to desktop Register Login

Obavijest o početku nastave

<

Obavještavamo vas da u ponedjeljak, 7. rujna 2020., počinje nastava koja će se, zbog nastale epidemiološke situacije i na osnovi dobivenih preporuka, odvijati u dvije smjene.
Dogovor učenika i nastavnika za raspored sati individualne nastave bit će u utorak, 8. rujna 2020. Nastavnici će, u ponedjeljak poslije podne, kontaktirati roditelje učenika putem telefona i javiti im u koje vrijeme će učenik u utorak doći u Školu radi dogovora za raspored individualne nastave. Učenici će tada dobiti i ostale važne informacije vezane uz rad Škole u nastaloj epidemiološkoj situaciji.

Za početak, molimo učenike da ponesu svoje maske za lice.

Privremeni raspored nastave solfeggia, kao i upute vezane uz održavanje grupne nastave u Školi, bit će objavljeni na službenoj stranici Škole. Nastavni sat trajat će 45 minuta, a između dolaska sljedećeg razreda bit će ostavljeno vrijeme za dezinfekciju učionica. Privremeni raspored će se vjerojatno mijenjati, a to ovisi o rasporedima ostalih škola koje učenici pohađaju te o njihovoj mogućnosti dolaska na nastavu u našoj Školi.

Za ulaz i izlaz iz Škole koristit će se isključivo glavni ulaz. Učenici će imati obvezu dezinfekcije potplata na ulazu.
Putnici putuju uobičajenim javnim prijevozom poštujući sve propisane mjere.
Učenici individualne nastave će imati svoju učionicu, ovisno o temeljnom predmetu, a popis učionica i nastavnika koji će biti u njima bit će objavljen u ponedjeljak, 7. rujna 2020.

Također, nastava solfeggia i ostalih teorijskih predmeta odvijat će se uvijek u istoj učionici.

Sve ostale potrebne informacije dobit ćete na vrijeme, stoga vas molimo da pratite službenu stranicu škole i ostale komunikacijske kanale.

Molimo vas za strpljenje i razumijevanje!

Ravnateljica, Dunja Uroić, prof.