Glazbena škola u Novskoj

Switch to desktop Register Login

Detaljne upute o održavanju nastave

<

Tijekom epidemije koronavirusa (COVID-19)
nastava će se u Školi odvijati na sljedeći način:


1. Maske su obvezni nositi svi učenici pri dolasku u Školu, dok se kreću po zajedničkim prostorijama (hodnici i slično).
2. Privremeno se ukida nošenje papuča, a jakne učenici neće odlagati u garderobu nego će ih nositi sa sobom u učionicu
3. Učenici su obvezni svako jutro kod kuće izmjeriti temperaturu, a u slučaju povišene temperature o tome moraju obavijestiti svoga liječnika i razrednika
4. Učenici, za vrijeme boravka u Školi, trebaju izbjegavati, što je više moguće, dodirivanje brava te nastavni sat čekaju na hodniku uz obvezno nošenje maske i držanje socijalne distance
5. Nastavnici, koji će raditi uvijek u istoj učionici, izlaze iz razreda i pozivaju učenika u razred.
6. Molimo roditelje učenika koji dolaze na nastavu solfeggia da ne dovode djecu na nastavu puno ranije, jer će učenici čekati u hodniku u prizemlju, dok se ne završi dezinfekcija i prozračivanje učionice. Tek nakon toga, kad je učionica pripremljena za daljnji rad, nastavnica dolazi po učenike te ih, poštujući mjere udaljenosti od 1,5 metra, vodi u učionicu. U učionici će biti poštovan razmak između nastavnika i učenika od približno 2 metra, tako da učenici neće u učionici morati nositi maske.
7. Bez prethodne najave, nije dopušten ulazak roditelja i ostalih osoba u Školu, a pri ulasku u Školu potrebno je nositi masku za lice te dezinficirati obuću i ruke.