Glazbena škola u Novskoj

Switch to desktop Register Login

Učenici se uključili u eTwinning projekt

<

tvining-logo

Učenici Glazbene škole u Novskoj su se po prvi puta uključili u eTwinning projekt. Ove godine u cijeloj Europi slavi se 250 godina od rođenja skladatelja Ludwiga van Beethovena, a naša Škola sudjeluje u obilježavanju ove velike obljetnice putem eTwinning projekta Happy Birthday, Beethoven! Do sada su se učenici na TwinSpaceu predstavili projektnim partnerima iz Hrvatske, Portugala, Albanije, Italije, Bosne i Hercegovine, Turske, Poljske, Sjeverne Makedonije, Španjolske i Gruzije.

Učenici će sudjelovati u raznim aktivnostima: likovno izražavanje uz slušanje Beethovenove glazbe, istraživanje Beethovenovog života i djela, izrada digitalnih rođendanskih čestitki i online kvizovi.

Ciljevi projekta su pomoći djeci zavoljeti umjetničku glazbu, potaknuti kreativnost, razviti IKT vještine, jezične i komunikacijske vještine, dijeliti znanje i ideje među učiteljima, istražiti život i djelo Ludwiga van Beethovena te razumjeti Beethovenovu poruku prijateljstva, mira, radosti i jednakosti među svim ljudima.

tvining2

tvining1