Glazbena škola u Novskoj

Switch to desktop Register Login

Obavijest o početku nastave 2021./2022.

<

Dragi učenici i roditelji!

Obavještavamo vas da u ponedjeljak, 6. rujna 2021., počinje nastava koja će se odvijati u dvije smjene.
Dogovor učenika i nastavnika za raspored sati individualne nastave bit će u utorak, 7. rujna 2021. Nastavnici će, u ponedjeljak poslije podne, kontaktirati roditelje učenika putem telefona i javiti im u koje vrijeme će učenik u utorak doći u Školu radi dogovora za raspored individualne nastave. Učenici će tada dobiti i ostale važne informacije vezane uz rad Škole.

Pri ulasku u Školu i kretanju po zajedničkim prostorijama učenici moraju imati maske.

Privremeni raspored nastave solfeggia, kao i upute vezane uz održavanje grupne nastave u Školi, bit će objavljeni na oglasnoj ploči u Školi i na službenoj stranici Škole. Nastavni sat trajat će 45 minuta, a između dolaska sljedećeg razreda bit će ostavljeno vrijeme za dezinfekciju učionica. Privremeni raspored će se vjerojatno mijenjati, a to ovisi o rasporedima ostalih škola koje učenici pohađaju te o njihovoj mogućnosti dolaska na nastavu u našoj Školi. Učenici-putnici privremeni raspored solfeggia mogu saznati i putem telefona: 044/601-299.

Za ulaz i izlaz iz Škole koristit će se isključivo glavni ulaz. Učenici će imati obvezu dezinfekcije ruku i potplata na ulazu.

Putnici putuju uobičajenim javnim prijevozom poštujući sve propisane mjere.

Učenici individualne nastave će imati svoju učionicu, ovisno o temeljnom predmetu, a popis učionica i nastavnika koji će biti u njima bit će objavljen u ponedjeljak, 6. rujna 2021.
Također, nastava solfeggia i ostalih teorijskih predmeta odvijat će se uvijek u istoj učionici.

Sve ostale potrebne informacije dobit ćete na vrijeme, stoga vas molimo da pratite službenu stranicu škole i ostale komunikacijske kanale.

Molimo vas za strpljenje i razumijevanje!
ravnateljica, Dunja Uroić, prof.