Glazbena škola u Novskoj

Switch to desktop Register Login

Učenici se uključili u eTwinning projekt

<

logo-dijanaUčenici Glazbene škole u Novskoj su se i ove godine uključili u eTwinning projekt – Great women in music. Do sada su se učenici na TwinSpacesu preko aplikacije Padlet predstavili projektnim partnerima iz Grčke, Španjolske, Rumunjske i Hrvatske te su izabrali 2 rada koji će ući u uži izbor za logo samog projekta.

Učenici će sudjelovati u raznim aktivnostima kako bi proučavali zanimljive žene u glazbi diljem Europe i svijeta. Izradit će INSTAGRAM profil za objavljivanje uradaka o odabranim glazbenicama, a krajem godine očekuje ih glazbeno natjecanje.

Ciljevi projekta su stvoriti stvarnu potrebu za komunikacijom s govornicima drugih jezika, uspostaviti "digitalni" kontakt s ljudima iz drugih zemalja, upoznati glazbene sadržaje i jezik kroz igru, naučiti surađivati, poboljšati znanje vokabulara učenika, unaprijediti vještine engleskog jezika učenika, potaknuti učenike da koristite digitalne alate.

logo-marinUčenici iz različitih zemalja će međusobno komunicirati, koristeći engleski kao zajednički jezik u svakodnevnom govoru. Koristit će digitalne alate za prezentiranje informacija o odabranim glazbenicama.